Dr. Matej Žnidarič

autor

2020. mladi liječnik iz Maribora Matej Žnidarič, započeo je sa stvaranjem slovenskog brenda Najzdravnik. U mjesecu ožujku 2021. kreirao je najveći slovenski portal za pronalaženje privatnih liječnika, stomatologa i liječnika s koncesijom Najzdravnik.si. Portal Najzdravnik.si koristan je alat koji može biti od pomoći svima koji žele lakši, a posebice brži pristup zdravstvenim uslugama. „U suradnji s mnogim privatnim liječnicima i stomatolozima prikupio sam informacije o njihovim aktivnostima i prezentirao ih na jednom mjestu. Portal uključuje sažete i transparentne opise ordinacija, obilaske lokacija, mogućnost izravnog kontaktiranja ordinacija putem portala, ocjenu kvalitete medicinskih usluga i mnoge druge funkcije“, objašnjava Matej Žnidarič, dr. Med. https://najzdravnik.net/

Ostali članci

  • Savjeti stručnjaka

    Dr. Žnidarič: Pamćenje i učenje

    Znanstvenici su dokazali da naš mozak ne zaboravlja ništa što je vidio, čuo ili na bilo koji način spoznao s naših pet osjetila. U njemu, odnosno u našem pamćenju, ostaju svi podražaji kojima smo bili izloženi, iako se mi možda ne možemo sjetiti svega. Na temelju tog pamćenja reguliramo svoje ponašanje, donosimo odluke i rješavamo probleme. Informacije pohranjene u memoriji osnova su razmišljanja, učenja i drugih mentalnih procesa. Međutim, dobro pamćenje rijetko je urođeno - ono se uglavnom postiže treningom.

    Dr. Matej Žnidaričautor
    Dr. Žnidarič: Pamćenje i učenje

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 20% popusta na prvu kupovinu. Budite informirani o aktualnim akcijama i novostima.