Kosti i zglobovi

Dodaci prehrani za kosti i zglobove su dodaci prehrani koji doprinose održavanju normalnih kostiju i zglobova. Dodaci prehrani za kosti i zglobove su posebno formulirani kako bi podržali kosti i zglobove, smanjili upalu, ublažili nelagodu i poboljšali pokretljivost. Ovi dodaci prehrani sadrže važne hranjive tvari za zglobove i kosti poput magnezija, vitamina D i vitamina K. Također, ovi dodaci prehrani kombinirani su s kolagenom, MSM-om i glukozaminom koji su ključni za zglobove i hrskavice. Dodaci prehrani za zglobove i kosti preporučuju se sportašima i osobama koje imaju problema s pokretljivošću ili jednostavno žele održavati zdravlje svojih kostiju i zglobova.

Preporučeni proizvod za zdravlje kostiju i zglobova: Bonelin Flex

Muškarac se drži za bolno koljeno jer ga bole kost i zglobovi

Na pravom ste mjestu

Provjerena kvaliteta

Izuzetno veliku pažnju posvećujemo kvaliteti, inovativnosti i izvrsnosti u poslovanju. Hug Your Life dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike.

Naši proizvodi podvrgnuti su HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO standardima za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani.

Prisutni smo na više od 900 lokacija u Hrvatskoj, ali isto tako naši Hug Your Life proizvodi mogu se pronaći kod partnera u 11 zemalja u svijetu.

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 20% popusta na prvu kupovinu. Budite informirani o aktualnim akcijama i novostima.

  Recenzije

  Što kažu naši kupci?

  Iskustva stvarnih pojedinaca otkrivaju snagu dodataka prehrani

  S našeg bloga

  Što kažu naši stručnjaci?

  Q&A

  Pitanja i odgovori

  Koja vrsta dodataka prehrani može pomoći u podršci zdravlju zglobova?

  Dodaci prehrani za podršku zdravlja zglobova uključuju glukozamin, MSM, kolagen, omega-3 masne kiseline i kurkumin. Kalcij i fosfor su ključni minerali za održavanje zdravlja kostiju. Ostali važni minerali uključuju magnezij, mangan te vitamin D i vitamin K.

  Koje su prednosti povezani s uzimanjem dodataka prehrani za kosti i zglobove?

  Dodaci prehrani mogu pomoći u prevenciji nedostatka određenih hranjivih tvari ako je unos tih hranjivih tvari putem prehrane nedovoljan.

  Koja je veza između vitamina D i zdravlja kostiju te kako prepoznati nedostatak vitamina D3?

  Vitamin D igra ključnu ulogu u zdravlju kostiju jer pomaže u apsorpciji kalcija i fosfora u crijevima te održava ravnotežu ovih minerala u kostima. Vitamin D omogućuje tijelu da apsorbira kalcij iz hrane koju jedemo.

  Nedostatak vitamina D može uzrokovati slabost mišića, bolove u mišićima i smanjenu izdržljivost. Bolove u kostima, osobito u leđima i nogama, opću slabost, umor i smanjenje energije te promjene raspoloženja.

  Kako se osteoporoza može prevenirati i liječiti?

  Osteoporoza je stanje u kojem kosti postaju tanje, krhke i podložne lomovima. Prevencija i liječenje osteoporoze obično uključuju kombinaciju promjena u načinu života, prehrani i medicinskim tretmanima.

  Prevencija: prehrana bogata kalcijem, vitamin D3, vježbanje, izbjegavanje pušenja i alkohola, hormonska terapija.