Dodaci prehrani

Dodaci prehrani su kombinacija hranjivih tvari, vitamina i minerala posebno formuliranih za poboljšanje zdravlja i dobrobiti zdravlja ljudi. Pronađite razne vrste dodataka prehrani koji su formulirani s ciljem pružanja dodatnih hranjivih tvari i podrške tijelu u održavanju optimalnog zdravlja. Hug Your Life je proizvođač premium dodataka prehrani i naši dodaci prehrani namijenjeni su za različite svrhe kao što su poboljšanje imunološkog sustava, podrška probavnom sustavu, održavanje zdravih kostiju i zglobova, povećanje energije i vitalnosti, smanjenje stresa i poboljšanje mentalne jasnoće. Svi naši dodaci prehrani pažljivo su odabrani i provjereni kako bismo osigurali njihovu kvalitetu i učinkovitost. Radimo samo s renomiranim proizvođačima koji koriste najbolje sastojke i najnovije tehnologije.

Zemlja iz koje raste malena mlada biljka

Na pravom ste mjestu

Provjerena kvaliteta

Izuzetno veliku pažnju posvećujemo kvaliteti, inovativnosti i izvrsnosti u poslovanju. Hug Your Life dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike.

Naši proizvodi podvrgnuti su HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO standardima za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani.

Prisutni smo na više od 900 lokacija u Hrvatskoj, ali isto tako naši Hug Your Life proizvodi mogu se pronaći kod partnera u 11 zemalja u svijetu.

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 20% popusta na prvu kupovinu. Budite informirani o aktualnim akcijama i novostima.

  Recenzije

  Što kažu naši kupci?

  Iskustva stvarnih pojedinaca otkrivaju snagu dodataka prehrani

  S našeg bloga

  Što kažu naši stručnjaci?

  Q&A

  Pitanja i odgovori

  Jesu li Hug Your Life Hrvatski proizvodi?

  Hug Your Life dodaci prehrani formulirani su i osmišljeni u Hrvatskoj te se proizvode u skladu s HACCP sustavom za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te u skladu s ISO 9001:2015 sustavom za kontrolu kvalitete poslovanja s dodacima prehrani. Svaka serija proizvoda prolazi kontrolu proizvođača te u skladu s time dobiva i certifikat analize.

  Od kada su Hug Your Life dodaci prehrani dostupni na tržištu?

  Tvrtka Luminus Mod, odnosno naš vlastiti brand Hug Your Life prisutan je na tržištu od 2013. godine. Hug Your Life dodaci prehrani, hrvatski su proizvodi s inovativnim formulacijama koji pridonose kvaliteti i zdravom načinu života.

  Gdje se Hug Your Life dodaci prehrani mogu kupiti?

  Dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama, kao i trgovinama zdrave hrane. Također, moguće ih je kupiti na Hug Your Life webshopu gdje kupac može ostvariti dodatne pogodnosti i popuste.

  Da li se proizvodi analiziraju na zdravstvenu ispravnost?

  Hug Your Life dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike. Sastojci za kapsule u obliku standardiziranih sirovina u prahu dolaze sa svih krajeva svijeta što ovisi o određenom sastojku, odnosno o njegovom prirodnom, autohtonom podneblju. Hug Your Life dodaci prehrani podvrgnuti su HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO 9001:2015 standardu za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani. Zdravstvena ispravnost proizvoda provodi se na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar. Svaka proizvedena serija podvrgnuta je strogim kontrolama te se u skladu s njima dobiva i certifikat analize proizvoda.