S Vama već više od 11 godina

Hug Your Life

hrvatski je brend i obiteljska tvrtka premium dodataka prehrani

Hug Your Life vojska proizvoda na stolu s elementima poput kurkume, kivija, limuna, kapsula, lišća
Četiri biljke u teglama koje rastu
 • 900maloprodajnih lokacija
 • 300zadovoljnih partnera
 • 11godina poslovanja
 • 11zemalja u svijetu

Što radimo i kako

Najbolje za Vaše zdravlje

Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu i inovacije, naša obiteljska firma ponosno nudi 25 visokokvalitetnih dodataka prehrani u preko 10 zemalja. Naši proizvodi su pažljivo stvoreni u harmoniji s prirodom, a svakodnevno radimo na poboljšanju formulacija kako bismo pratili svjetske trendove u nutricionizmu i farmaciji. S ljubavlju prema zdravom životu, predani smo pružanju vrhunskih proizvoda našim korisnicima.

 • Kvaliteta je na prvom mjestu

  Svi proizvodi testiraju se dva puta - kao sirovine i kao gotovi proizvodi.

 • 4,91/5 ocjena proizvoda

  Prosječna ocjena nezavisnih recenzija isključivo naših kupaca

 • 1.000.000+

  Više od 1 milijun isporučenih proizvoda

 • Prisutni u 11 zemalja

  Poljska, Švedska, Norveška, Maroko, Rumunjska, Bosna i Hercegovina...

Vizija i misija

Naša vizija najbolje se očituje kroz naš moto: Vrhunska kvaliteta dostupna svima. Želimo svim našim vjernim te budućim kupcima pružiti mogućnost da, počevši od prehrane, učine male promjene koje će pozitivno utjecati na kvalitetu njihovih života.

Naša misija je nastaviti i dalje unaprijeđivati postojeće te kreirati nove, konkurentne proizvode koji prate globalne trendove zdravlja i koji će organizmu pružiti najvažnije i najkvalitetnije tvari – prirodne ekstrakte, vitamine i minerale neophodne za normalno funkcioniranje organizma.

Četiri biljke u teglama koje rastu

Kvaliteta

Izuzetno veliku pažnju posvećujemo kvaliteti, inovativnoti i izvrsnosti u poslovanju. Hug Your Life dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike.

Sastojci za kapsule u obliku standardiziranih sirovina u prahu dolaze iz različitih krajeva svijeta što ovisi o određenom sastojku, odnosno o njegovom prirodnom, autohtonom podneblju.

Naši dodaci prehrani podvrgnuti su HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO standardima za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani.

Zdravstvena ispravnost proizvoda provodi se na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr.Andrija Štampar. Svaka proizvedena serija podvrgnuta je strogim kontrolama te se u skladu s njima dobiva i certifikat analize proizvoda.

kapsule na stolu i prah koji ispada iz jedne kapsule

Naš tim

Upoznajte nas

Proizvodnja Hug Your Life

Svi naši proizvodi su farmaceutske kvalitete i registrirani su kod Ministarstva zdravlja te podvrgnuti temeljitoj analizi u ovlaštenim laboratorijima.

Gotovi proizvodi testirani su na pesticide, teške metale i mikrobiologiju (analize su dostupne na uvid).

Pogledajte kako izgleda dio proizvodnje…

Preporuke

Što kažu partneri?

Naši dugogodišnji dobavljači, kupci, partneri

Kako je nastalo ime Hug Your Life

Inspiracija za ime stigla je od g.Nick Vujičića koji je rođen s tetra-amelia sindromom koji karakterizira neimanje ruku i nogu. No, usprkos tomu, on je jednom prilikom stajao na klupi i grlio ljude što je prikazano u filmu pod nazivom Give me a Hug, a prema kojem je nastala i istoimena knjiga.

Budući da su naši proizvodi nastali u sinergiji s prirodom, brigom i ljubavi prema životu, u konačnici je brand nazvan Hug Your Life.

Logo Hug Your Life

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 20% popusta na prvu kupovinu. Budite informirani o aktualnim akcijama i novostima.